Duurzame relatiegeschenken

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend, familielid of collega? Denk dan eens aan de duurzame cadeaupakketten van De Eerlijckheid! Duurzame cadeaupakketten zijn een geweldig cadeau-idee voor mensen die zich graag bezig houden met het milieu en de impact van hun levensstijl op de planeet. Omdat ieder cadeau speciaal moet zijn en passend bij de situatie denken wij graag met je mee!

Onze pakketten

Kerstpakket Basis Budget
Kerstpakket "Basis Budget"

Een duurzaam kerstpakket vol met heerlijke, eerlijke en biologische producten. Met dit geschenk kom jij goed voor de dag bij al je personeel en bevat voor ieder wat wils.

Kerstpakket "Sfeervol Rood"

Een sfeervol en 100% duurzaam geschenkpakket voor jouw personeel. Het bevat alle ingrediënten voor een gezellige, romantische en sfeervolle avond tijdens de feestdagen.

Kerstpakket "Eco-startpakket"

Een pakket vol met duurzame alternatieven voor alledaagse producten. Met dit startpakket geef je jouw personeel niet alleen iets heel leuks, maar ook nog eens heel bruikbaar. Dit pakket is daardoor geschikt voor iedereen.

Kerstpakket "Eerlijk verwennen"

Een heerlijk verwenpakket voor jouw personeel. Dit pakket is een echte topper wanneer het gaat om duurzame kerstpakketten. Het is een alles-in-een pakket om jezelf en je personeel even flink te verwennen.

Kerstpakket "Lekker divers"

Een pakket boordevol lekkere en bruikbare producten. Geschikt voor iedereen die het verdiend om een fijn en duurzaam kerstpakket te krijgen. Wil je dus punten scoren bij je personeel dan is dit de perfecte keuze.

Kerstpakket "Oirschots Hervulpakket"

Een pakket bomvol heerlijke biologische etenswaren verpakt in verschillende potten en flessen die je naar wens kunt (her)vullen met onze producten uit de winkel.

Kerstpakket "Gelukkig Nieuwjaar"

Een leuk alternatief op het traditionele kerstpakket. Dit pakket, bestaande uit allerlei lekkere en duurzame producten, is een ideaal cadeau om aan je personeel te geven. Zo proost je samen op het nieuwe jaar en alle goede voornemens!

Duurzaam gepersonaliseerd pakket

Een cadeaupakket met duurzame producten die we volledig naar wens kunnen personaliseren. Wat dacht je van een eigen logo en-of naam op de producten of zelfs je eigen zeepgeur!

Op zoek naar een duurzaam (kerst)pakket?

Wat zijn duurzame cadeaupakketten?

Duurzame cadeaupakketten zijn samengesteld uit milieuvriendelijke producten die op een verantwoorde en duurzame manier zijn geproduceerd. Deze cadeaupakketten worden vaak gebruikt zoals herbruikbare waterflessen, biologische voedingsmiddelen, natuurlijke cosmetische producten en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Het is een geweldige manier om mensen kennis te laten maken met duurzame producten en bewust te maken van hun impact op het milieu.

Waarom kiezen voor duurzame cadeaupakketten?

Het geven van duurzame cadeaupakketten heeft vele voordelen. Ten eerste draagt ​​u bij aan een betere wereld door milieuvriendelijke producten te starten en te ondersteunen. Ten tweede zijn deze cadeaus vaak uniek en origineel, wat zorgt voor een bijzondere ervaring voor de ontvanger. Daarnaast zijn duurzame cadeaupakketten vaak gemaakt van ondergrondse materialen en producten, waardoor de ontvanger er lang plezier van kan hebben.

Hoe kiest u het juiste duurzame cadeaupakket?

Er zijn verschillende soorten duurzame cadeaupakketten beschikbaar, dus het kiezen van het juiste cadeau kan een uitdaging zijn. Denk bij het kiezen van een cadeau aan de interesses en voorkeuren van de ontvanger. Is hij of zij bijvoorbeeld geïnteresseerd in gezond eten? Dan is een pakket met biologische voedingsmiddelen en gezonde snacks een goed idee. Voor mensen die zich afzonderlijk met persoonlijke verzorging zijn er pakketten met natuurlijke cosmetische en verzorgingsproducten.

Kortom, duurzame cadeaupakketten zijn een geweldig cadeau-idee voor mensen die beginnen met het milieu en bewust willen leven. Kies een cadeau uit het verleden bij de interesses en voorkeuren van de ontvanger en u zult zeker een blijvende indruk maken.

Cadeau pakket op maat​

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau pakket of duurzaam kerstpakket op maat? Wij denken graag met je mee! Met ons assortiment aan goede en duurzame producten stellen we samen het perfecte cadeau pakket samen. Wil je meer informatie over onze producten kijk dan op onze productenpagina’s of neem contact met ons op door te bellen, mailen of gewoon gezellig langs te komen!

Op zoek naar een duurzaam (kerst)pakket?

Winkelwagen