Kerstpakketten met een verhaal

Kerstpakketten met een verhaal blog

Ben jij op zoek naar een duurzaam kerstpakket of ander cadeau pakket met een goed verhaal? Dan ben je bij de Eerlijckheid aan het juiste adres. Wij willen graag aan bedrijven laten zien dat een kerstpakket meer kan zijn dan alleen een cadeau voor het personeel. Het is namelijk een goede en efficiënte manier om iedereen te laten zien waar jij als bedrijf voor staat! 

Duurzaam kerstpakket

Duurzaamheid staat bij veel bedrijven hoog in het vaandel, maar welke stappen richting duurzamer ondernemen er het beste gezet kan worden is vaak de vraag. Een écht duurzaam kerstpakket is een eenvoudige manier om dit beleid te ondersteunen. Naast dat jij als bedrijf laat zien om duurzaamheid te geven, laat je ook nog eens je personeel kennis maken met duurzame alternatieven. Een win-win situatie noem ik het maar. 

Een duurzaam kerstpakket wat zit er in?

Een duurzaam kerstpakket kan op veel verschillende manieren gemaakt worden. Wij vinden dat een kerstpakket naast leuk en lekker ook bruikbaar en duurzaam moet zijn. Geen overtollig plastic, geen producten waar niemand iets mee kan doen en ook zeker niet het wel bekende zakje chips, maar dan in een ander zakje. In onze winkel vind je vele duurzame producten die stuk voor stuk passen in een bruikbaar en duurzaam kerstpakket. De producten bevinden zich in vier overkoepelende thema’s:

Op zoek naar een duurzaam (kerst)pakket?

Cadeau pakket voor iedere gelegenheid

Wij maken naast kerstpakketten ook cadeau pakketten voor iedere andere gelegenheid. Wat dacht je van een relatiegeschenk, vrijwilligerspresentje, een cadeau voor heel de familie of iedere andere gelegenheid. Wij denken met je mee en creëren een passend geschenk voor iedere situatie. 

Duurzaam relatiegeschenk met een boodschap

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk om jouw zakelijke relaties te bedanken, of even weer van je te laten horen. Wij hebben een relatie geschenk met een boodschap. Onze duurzame producten zijn uitermate geschikt om als geschenk te geven, daarnaast maakt het verhaal achter onze producten vaak ook een echte impact waardoor dit ze cadeau niet snel vergeten.

Origineel vrijwilligerspresentje

Wij hebben naast volledige cadeau pakketten ook duurzame kleinere presentjes die leuk zijn om te geven, maar ook leuk om te krijgen. Geschikt voor jong en oud, man of vrouw! Daarnaast geeft het duurzame karakter van onze cadeaus ook nog eens een leuke extra boodschap met zich mee. Perfect dus om je vrijwilligers te bedanken!

Cadeau pakket op maat

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau pakket of duurzaam kerstpakket op maat? Wij denken graag met je mee! Met ons assortiment aan goede en duurzame producten stellen we samen het perfecte cadeau pakket samen. Wil je meer informatie over onze producten kijk dan op onze productenpagina’s of neem contact met ons op door te bellen, mailen of gewoon gezellig langs te komen!

Winkelwagen